Dom > Novice > Vsebine

Izbira in oblikovanje police za supermarket

Jun 19, 2017

Na visoki ravni police na splošno dajo manjših blagovnih znamk, Supermarket Regije regionalnih blagovnih znamk blaga. Ker majhni proizvajalci blagovne znamke ponavadi nimajo preveč proračuna, da svoje blago položijo v boljši položaj. To blago običajno izbere lokalni upravljalec skladišča, namesto da odloča upravni odbor o supermarketih. Če imate majhno znamko zaupanja, potem ga pustite kupiti.

Vendar pa obstaja nekaj posebnih blagovnih znamk ali etnične hrane, Supermarket regali bodo postavljeni na višji polici, in cena ni poceni, pričakujte zvestih kupcev, ne glede na to, kako kupiti, zato ne upoštevajte natančno lokacije blaga.

Srednje police, to je z vrha navzdol druge tri-tirne police, ki se ponavadi štejejo za osrednje območje, dajo najbolj prodajane izdelke in druge pomembne blagovne znamke. Vroči predmeti so običajno postavljeni v sredino police in pred ravni vidnega polja potrošnika.

Da bi dosegli ta najboljši položaj, morajo proizvajalci včasih plačati supermarket. Za supermarket je poceni blago na tem področju tudi nedonosno, Supermarket Shelving, zato v bistvu vidite višjo ceno ali dobiček blaga.

Obstaja nekaj srednje velikih blagovnih znamk, da bi se z blagovno znamko zaprli svetloba, njihovi proizvajalci so pripravljeni plačati denar tukaj, cena teh blagovnih znamk pa bo precej nižja. Poleg tega, Supermarket Shelving v resnici, v osrednjem območju pod polji so ponavadi lahko našli veliko nižje cene podobnih izdelkov.

Otroško linijo vidne višine območja, na splošno dal otrok bo všeč, pa tudi dovolj za izdelek. Če ne zapustite otroka doma in nakupujete, nakupovalna trgovina porabi v povprečju 10% do 40% denarja. Če ne porabite nerealnega denarja, jim dajte lizike, balon, pločevinke brezalkoholnih pijač, nekaj sadja Ye Hao, vsaj pustite, da se tiho in tako kupite stvari.

Na dnu police običajno dajo lastno blagovno znamko, Supermarket Shelving non-brand name in velike embalažne izdelke. Zaradi lastne blagovne znamke, kot je vodilni na trgu v isti vrsti razlik v znamki, je cena nizka, zato ga mnogi potrošniki radi zanima. Dejansko so številni izdelki blagovne znamke in proizvajalci lastnih blagovnih znamk enaki. Ker bodo potrošniki vedno našli načine za iskanje teh poceni blagovnih znamk, jim ni treba urediti lokacije.

Medtem ko je velik paket blaga supermarket in Sam Club (Sam's Club) in dobro mesto (Costco) takšne trgovine, da bi tekmovali in začeli, na tleh, ker so kosi, Supermarket Shelving drugje ni primerno, pameten potrošniki Seveda ne bo zamudil Te cene konkurenčnega blaga, obstajajo velike škatle žit, velike steklenice oljčnega olja, velike embalaže za toaletne papirje in tako naprej.

Supermarketi so v bistvu v uporabi žareče razsvetljave, ker žarnice z žarilno nitko proizvajajo znano barvo, vendar energija ni popolna, zato nekateri strokovnjaki predlagajo novo generacijo svetlobnih virov LED luči. Čeprav je večina supermarketov trenutno zamenjana s fluorescentnimi žarnicami LED, da bi povečala svetilnost, izboljšala hitrost gledanja in nakupa za boljši učinek, vendar še vedno ne morejo proizvesti naravne ali poznati barve funkcije, to je uporabe Fluorescentne mešanice prahu, in dodal rdečo, Supermarket Shelving zeleno, modro in drugo svetlobno sredstvo za pošiljanje drugačno svetlo barvo. Kako je luči na policah supermarketa izbira in oblikovanje?

LED svetleča raznolikost barve, to je luksuzna hladna LED žarnica, daje kul občutek in vse barve ohranja primarne barve in v bližini primarnih barv; Luksuzna topla LED cev, ki daje topli občutek, kot fluorescenčna sijalka. Za izboljšanje barve izvirnika, poudarjanje rumene oranžne odtenke, zmanjšanje rdeče svetlobe, toplo LED svetilko, ustvarjanje toplih občutkov, kot je ista svetloba, Izvirna luč, supermarket Regal svetlo modra, zelena svetloba odtenek; Ohladi belo svetlobno cev, proizvaja hladen občutek, ohranja prvotno barvo, barvo predmeta, okrepi rumeno luč, zmanjša vlogo rdeče svetlobe in hladnega senca. Zgornja dva svetilka je treba uporabiti za prodajno področje, če bo fluorescenčna svetloba v šibki, povečala učinek rdeče žareče svetlobe, bo boljša.