Dom > Novice > Vsebine

Supermarket regali Glavna sestava

Jul 01, 2017

Glavne sestavine polic supermarketov so naslednje: iz stolpca, tla, Supermarket Regal laminati, hrbtna plošča, streho, nosilec, stopala, Supermarket Regal ograjo, baffle, cenik bar in drugih sestavnih delov. Različni modeli različnih komponent, hrbtna stran je lahko osrednji hrbtni del, hrbet, odprtina. Pralni stojalo je tudi z lahkimi škatlami, svetilkami, panojem in podobno.

Ker se temperatura dvigne, se bodo poraba poletnih zalog ogrevanja, pijač, zaščite pred soncem, zaščitnih mrež proti komarjem, komarjev, podstavkov, podstavkov in drugega blaga postala priljubljena blagovna borza. Promocije na trgu so bogate in barvite, nekatere prednostne politike in celo dosegajo 50%. Industrija je dejala, da to poletje oskrbuje porabo prej kot navadno. Poletje je vrhunec uživanja pijač, pijač s sadnimi sokovi, supermarketskih regalov, čajnih pijač, mlečnih pijač ... ... različnih pijač z barvnim plaščem, ki so bili prej polnjeni s supermarketom. Čeprav se povečajo razne blagovne znamke pijač, vendar pa je od supermarketa odpreti poletno praznovanje, je prodaja pijače pomenila pomemben položaj. Od vstopa v maju za spodbujanje povečanja moči, Supermarket Shelving ustekleničene prodaje izdelkov so videli znatno rast. Ali je nova različica poletnega blaga ali različnih blagovnih znamk, ki sodelujejo v promocijskih izdelkih, prodaja nepopularna.

Veliko slik, ki jih vidimo po tem, ni tisto, kar si želijo, tako imenovane police v supermarketih, ki jih dejansko predstavljajo več kažejo, so prikazi stvari, Supermarket Shelving, zato je v tem trenutku še vedno treba razumeti, v resnici Ko izberete , Bi morali videti, kaj je bolje. Pravzaprav je Supermarket Shelving pravi slikovni učinek, ki nam pomaga pri prilagajanju in izbiri police, tako da je treba, ko dejanska uporaba časa, ki ni primerna, na tej točki še vedno potrebovati pozornost.

Poznamo police v supermarketih, ko je slika nujno podrobno razložiti osnovno situacijo nekaterih polic, dobra slika je dobra igra, zdaj pa lahko mnogi podrobno razložijo prednosti nekaterih polic, v Posebna izbira časa ali bi morala videti, kako ravnati, je najboljša, vsekakor upamo, da bodo vsi pri izbiri police, ko bodo lahko vedeli vrednost te police, Supermarket regali šele po uporabi cilja za ocenjevanje.

Pohištvo supermarket policah, kako postavitev postavitev novice so bolj zaskrbljujoče stvar, uradna priročna trgovina supermarket postavitev in dekoracijo in velikost opreme je kombinirana. Najprej v postavitvi tega dela morate najprej poiskati glavno dejavnost, v katero kategorijo so splošna trgovina s preprostimi trgovinami blaga vrste alkoholne pijače in tobak, pijače, neprehrambene hrane (piškoti, prigrizki, kuhana hrana, Hrana, tonik itd.) Zelenjava, sadje, morski sadeži, supermarket Regije svežih mesnih izdelkov, sojinih izdelkov, izdelkov iz moke, kuhane hrane Lu Cai, kislega kimchi, zamrznjene hrane itd.), Zrnja in olja, začimb, dnevnih potreb Dan, pletenine, toaletni papir, kuhinja Sanitarna oprema, izdelki iz plastičnih mas, izdelki iz nerjavečega jekla itd.), Supermarketski regali za pisarniške potrebščine, supermarketske police za majhne aparate, posteljnino, majhne predmete, kot so mali nakit.

Postavitev: splošna majhna supermarketna blagajna skladišča v vratih na levi strani, če se lahko struktura in razlogi za linijo nahajajo v desni strani vrat, Supermarket Skladišče dragocenosti, ki se nahajajo v hrbtni strani blagajne in Poleg blagajne nasproti vrat za postavitev pijač Prikaži omare in omare za prikaz jogurta, majhno blago, ki ga je preprosto ukradeno in ga kupci težko najdejo, zato so mala blago ponavadi nameščene okrog blagajne, Glavna hrana, dnevne potrebščine, nameščene na hrbtni strani, blago, ki je povezano z Togeterjem, preprosto kupcem, Nakup Supermarket, če je komercialna fasada ali jedilnica in razvedrilo v neposredni bližini trgovine s hitro hrano, dnevne potrebe do 3- Možna je 5 delov police, Supermarket Skladiščenje glavnega kanala najmanj 0,9-1,2 m, Regal za supermarket Del območja zaradi konflikta velikosti območja in opreme lahko ostane najmanj 0,6 metra , Izbira velikosti polica Nakajima 1,4 m -1,6 m ne more biti previsoka.