Dom > Novice > Vsebine

Enostavna namestitev v supermarket

Jul 11, 2017

Glavne sestavine polic supermarketov so naslednje: iz stolpca, tla, laminatov, Supermarket Regal za hrbtno ploščo, streho, nosilec, stopalo, Supermarket Regal ograjo, baffle, cenik bar in druge komponente. Različni modeli različnih sestavnih delov, hrbtni del je lahko osrednji hrbtni del, hrbtna mreža, odprtina za supermarket. Pralni stojalo je tudi z lahkimi škatlami, svetilkami, panojem in podobno.

Supermarket police lepo oblikovan, enostaven za namestitev, Supermarket Shelving trpežne, primerne za supermarkete, trgovine, trgovine in druge izdelke za prikaz. Splošno obremenitev znotraj 200KG na plast. Supermarket regali V trgovinah v supermarketih, policah je predstavljala veliko večino supermarketov, police supermarketih, kako je to posebej pomembno.

Pri izbiri polic supermarkov, da izberejo svojo lastno trgovino vzdušje, podobno polici, Supermarket regali niso previsoki ali prekratki, splošno višino od 1,8 metra do 2,2 metra. Razmik med plastmi v policnih policah ne more biti previsok, previsok za nižje izdelke, zelo bo zapravljal vire polica.

Na splošno je vhod v nakupovalni center dal nekaj dnevnih potreb, supermarket regalov, kot so šampon, papirnate brisače in druge pogosto uporabljene stvari. Supermarket Shelving Izvoz, da bi nekaj majhnih kosov blaga, jesti blago. Kot soja omako in druge pogosto uporabljene stvari, ki se nahajajo v bolj enostavno najti kraj.

Kadar jih postavlja vrsta ločitve, sveže, zelenjava, razred, območje oblačil, gospodinjski aparati in tako naprej. Dragocene stvari za uporabo lepega prikazovalnika, kot so kozmetika, lahko postavite na lep razstavni polici. Razstavne omare odpirajo luči, Supermarket Regali in steklo so prosojni, kar lahko poudari podobo blagovne znamke izdelka.

Od spletnih nakupov podatkov, v tretjem četrtletju letošnjega leta, spletni nakupovalni trg na Kitajskem dosegel več kot 2000 milijard, Shelcom Supermarket v primerjavi s tradicionalno trgovino na drobno navidezno malo. V začetku tega leta se je kitajska maloprodajna industrija pojavila okoli razvoja različnih vrst krize. Supermarket regali Dobavitelj za zbiranje visokih kanalskih pristojbin zaradi pritiska na cene in težav s kakovostjo izdelkov v celotno industrijo prinaša izjemen pritisk. Marža dobička supermarketov se zmanjšuje, poslovni odhodki so predstavljali porast poslovnega izida maloprodajnih podjetij, kar je vplivalo na industrijo supermarketov, supermarketske police in tako vplivale na prodajo policah supermarketov. Supermarket Shelving Glede na raziskavo, s spletno nakupovanje, da se pridružijo konkurenci, lahko spremeni sedanji vzorec kitajske maloprodajne industrije. Anketa kaže, da je na Kitajskem največ 5% prvih 100 podjetij začelo spletno nakupovalno platformo in dobro delovalo, skoraj polovica podjetij mora opraviti spletno nakupovanje, vendar se sooča s težkimi razmerami, supermarketske police 10% podjetij še vedno meni, da spletno nakupovanje Na stranskih straneh.