Dom > Novice > Vsebine

Predstavitev prehrambene vitrine je v glavnem topla

May 10, 2017

Predstavitev hrane običajno uporablja barve z visoko gostoto, barve več kot toplo, v skladu s slogom izdelka, z okvirjem za oblikovanje železa in drugimi materiali.
Strokovno izdelavo različnih Zhangui, bomo temeljili na zahtevah kupca, prilagojene, od velikosti mesta, načrtovalskih risb, odobritve gradnje do zaključka sprejemanja, predstavitev hrane Display za zagotavljanje storitve na enem mestu Glavna dejavnost: nakupovalna središča predstavitev proizvodnje Vitrina, vitrina, vitrina, vitrina, vitrina, vitrina za majhne gospodinjske aparate, mobilna vitrina, kabinet za čevlje, otroške omare, omare, vitrine za vitrine, Posteljnino Vitrina, ročno izdelana vitrina, vitrina za spodnje perilo, razstavna hrana za predstavitev živilskega vitrina in druga vitrina.
Podjetje: Anhui, Anqing, Bengbu, Bozhou, Chaohu, Chizhou, Chuzhou, Fuyang, Hefei, Huaibei, Huainan, Huangshan, Lu'an, Ma Shan, Suzhou, Tongling, Wuhu, Xuancheng.
Dostava prikaznih omar je zelo pomemben del celotne transakcije.
Če je razstavna omara sama steklena snov, je lahko transport na dolge razdalje zlahka zlomljen, kar je povzročilo transportne težave, ki so povzročile nekatere težave, in malo neprevidno, bo prišlo do več težav.
Vitrina v transportnem procesu glavnih problemov so: izložba deformacije, poškodbe vogalnega položaja, poškodbe stekla, prekinitev žice in tako naprej! Če želite preprečiti zgoraj navedeno situacijo, da bi se izognili izgubam, je vredno veliko truda za to delo. Prvič, nekateri kupci so zelo osredotočeni na kakovost, podrobnosti, zelo previdne transakcije, Hong Titanium poskušajo omogočiti kupcem, da izberejo Vrata. Predstavitev prehrambenih izdelkov To je tudi najbolj neposreden način trgovanja, tako da kupci prepoznajo kvaliteto Hong Titana na način.
Pred odpremo bo tovarna najprej ponovno preverila in nato obvestila o vratih kupca preverila sprejemljivost v pošiljki. Seveda, če škoda ni človek, smo tudi po vzdrževanju prodaje.
Drugič, v Foshan, Guangzhou, blizu stranke, se obrnite na dostavo vrat. Ta metoda je primerna le za predstavitev po meri in za proizvodnjo vitrina, razdalja ni daleč za izbiro primera. Seveda bo Hong Titanium temeljil tudi na številu vitrina, brezplačne namestitve od vrat do vrat.
Tretjič, logistika je, da domači kupci prejmejo izbiro razstavnih omar, pa tudi verjetnost poškodbe, ki je nekoliko večja od prejšnjih dveh načinov, temveč tudi razstavlja industrijo, najbolj uporabljane transportne metode.
Vsaka vrsta vitrine lahko izrazi svoj reprezentativni izdelek v jeziku, kar zadeva tržno strategijo promocije izdelka, je razstava najbolj neposredne informacije o izdelku v potrošnikovem prvem postopku A. Pokažite izložbo, da naredite čudovite izdelke, vedno je mogoče najti, ljudje želijo kupiti le nekaj minut ali celo nekaj sekund, da se odločijo, zamudite ta zlati čas, nakup bo postopoma izginil iz zavesti. V prvem prvem drugem času izberite dobro predstavitev hrane, da bodo stranke našli vaš izdelek, nato pa jim omogočite, da prodajalcem in strankam omogočijo sklenitev posla. Food Showcase naredijo naslednje točke, bodo lahko zelo dobre informacije o živilih, ki jih prenašajo potrošnikom.
1, vitrine za prehrambeno industrijo morajo nasprotovati varnosti hrane
2, vitrine za hrano morajo biti zelo vidne, lahko kažejo hrano v vseh smereh, tako lepa kot trpežna.
3, omare živilskega prikazovalnika morajo narediti jasno območje prikaza, tako da je prikaz živil v pravilnem vrstnem redu, tako da se kupci izberejo na prvi pogled.
4, vitrine za hrano potrebujejo stabilnost svetlobe, nizko toploto, prihranijo električno energijo in zmanjšajo škodo na izpostavljenost živilu.
5, barve za pohištvo vitrina potrebujejo varstvo okolja, dovolj trdne trdote, da bi ohranili popolnoma nov kabinet, da bi zagotovili, da se učinek eksponatov