Dom > Novice > Vsebine

Predstavitev živilskega prikaza Zahteva

Jun 19, 2017

Mnogi ljudje ne razumejo kuhinjske hrane znotraj zahtev, zdi se, da vse to hoče dati tukaj, kot je škatla za shranjevanje, predstavitev hrane Display Ne vem, da je ta pristop zelo napačen, drugačno hrano njene značilnosti so različne, torej obstaja Veliko hrane enkrat v zamrzovalnik, potem bo pospešilo njegovo staranje, racionalna uporaba zamrzovalnika je zelo pomembna.

Torej, potem, kako uporabljati razumen zamrzovalnik je postal najbolj ljudje skrbi za problem. Temperatura zamrzovalnika je običajno približno minus 18 ℃, pri tej temperaturi, predstavitev hrane Display splošne bakterije bodo ubili ali zavirajo njegovo razmnoževanje, tako da je hrana shranjena z boljšim ohranjevanjem učinek. Ampak zamrzovanje ni razumljeno, da bi lahko popolnoma ubil bakterije, še vedno lahko nekateri nizko temperaturno preživetje bakterij preživi močno odpornost proti zmrzali. Torej še en vidik, če se omara pogosto ne očisti in razkuži, predstavitev Food Display-a postane del bakterijine udobne opore.

Poleg tega lahko hrano v omari preveč položi, tako da bo temperatura povzročila hrano zunaj nizke temperature in visoke notranje temperature zaradi poslabšanja. Kot je poceni kupiti supermarket za nakup enega, dobite eno iz kruha, velike vreče iz pare kruha in ne morete jesti, lahko prepakirate in nato zamrznete, ne skrbite, da je potekel.

V zamrznjenih razmerah ni nikoli dolg plesen. Izperite z mikrovalovno pečico, mehko in svežo kot vedno! Zamrznjeni čas ogrevanja precej kratki, lahko je končna temperatura ogrevanja sobna temperatura. In najbolje je zamrzniti z embalažo. Ker se segreje na sobno temperaturo, se ne bojte plastičnih vreč razgradnje strupenih snovi, kot je problem. Enako je, ko je rižev kruh izvlečen iz omare. Vitrina za pridelavo hrane Kupite sveže grah, peeling grah riž, ne perejte neposredno v vrečo s hrano, ne pretvarajte se preveč, dobro zaprto dobro tesnilo, neposredno v zamrznjeno, boste lahko. Jejte, ko vam ni treba zamrzniti, takoj sperite v vodo. Ta metoda obdelave, tako da voda v zelenjavi hitro oblikuje redne in majhne kristale ledu, se vitrina za živilski prikaz enakomerno razširi v celico, rastlinsko tkivo ne bo uničeno, medtem ko notranji kemični proces zelenjave in ne more biti izveden , Tako da glive in plesni ne morejo preživeti.

In potem mora vsa hrana slediti načelu prvega v prvem in najprej razdeliti hrano v vročo in ne vročo hrano dve kategoriji. Sledi majhna kategorija vroče hrane razdeljena na pečen, ocvrt, halogen, ocvrt, parni razred; Hladne jedi brez hladne hrane; Kruh je razdeljen na kruh, kitajske in zahodne točke, West Point, torto, pecivo. Zaslon je treba razvrščati po velikih razvrstitvah, v malem razredu, prikazovalnik živilskega prikaza pa enako vrsto prikaza posameznega izdelka v regiji in jasno označen.

Bodite pozorni, da upoštevate načelo prvega v prvem, postavite stare proizvode na sprednji del vrstice, novo blago na notranji strani in postavite gladko in urejeno. Predstavitev hrane Prikaz hkrati lahko glede na značilnosti kuhane hrane in sezonskih sprememb, tako da ima prikaz blaga tudi nekaj sprememb, je treba navesti običajno prodajo dobrih proizvodov, da bi povečali površino zaslona, povečali prodajo .

Za promocijske izdelke je treba povečati prikaz informacij o glasilu, občutek prostornine, očitno lokacijo. Posebno sezonsko prikazovanje blaga bi se moralo povečati, predstavitev hrane Display, kot so Ching Ming Festival pečenje sesekljanih prašičev, zmaji Dragon Boat Festival, lune pecivo in tako naprej, drugo blago mora temeljiti na velikosti prodaje za določitev območja zaslona.