Dom > Novice > Vsebine

Vzporedni prikaz zaslona za hrano

Jun 05, 2017

Predstavitev živilskega prikaza Najprej jih je treba postaviti vzporedno, ko je živilo nameščeno, če je drugačno razvrstitev mogoče uporabiti navpično za prikaz. Prikaz blaga, razvrstitev in razvrstitev bi morale biti navpične črte med jasnimi, živilskimi prikazovalnimi izdelki in proizvodi morajo biti enaki in urejeni, piščanci in piščanci v črti, prašiči in prašiči, govedo in govedo itd. To analogijo, je treba jasno razdeliti, tako enostavno upravljati, priročno za stranke, da shop. Če ima vitrina dve nadstropji, lahko v zgornjo plast postavimo nekaj majhnih delov kuhane hrane, multi-komponento pa lahko postavimo v spodnje nadstropje.

Potem je tudi omarica za meso, vsa hrana mora slediti naprednemu prvemu načelu problema, na splošno pa lahko razdelimo hrano v vročo in drugo vročo hrano. Drugič, glede na majhno razvrstitev vroče hrane je razdeljena na žara, ocvrte, halogenske, ocvrte, parjene razreda, razstavni program za hrano Display Showcase, ki ni vroča prehrana; Kruh je razdeljen na kruh, zahodno pecivo, pecivo, pecivo in pecivo. Zaslon mora biti razvrščen glede na veliko kategorijo, majhno kategorijo, predstavitev živilskega zaslona, podoben izdelek, ki je prikazan na območju, in je jasno označen.


Bodite pozorni, da upoštevate napredne najprej iz načela, garažo na sprednjem koncu linije, nove izdelke, postavljene v notranjost, in jih postavite v urejen in urejen. Hkrati pa lahko tudi glede na značilnosti kuhanih prehrambenih izdelkov in sezonskih sprememb, tako da je prikaz blaga tudi prišlo do določene spremembe, običajno prodajo dobrega trgovskega blaga, predstavitev Food Display je treba dati za povečanje površine zaslona, Izboljšati prodajo.


Za promocijske izdelke je treba povečati novice o zaslonu, predstavitev hrane prikazati občutek količine, lokacijo. Posebnost, sezonska blagovna znamka tudi povečati, predstavitev hrane Prikaži kot je Qingming Festival pečen prašičev, Dragon Boat Festival Zongzi, sredi jeseni mesecne pecivo in tako naprej, drugo blago mora temeljiti na velikosti prodaje za določitev območja zaslona .


Torej, zamrzovalnik z zamrzovalnikom za meso je predlagal, da lahko nekateri lastniki delujočih delov uporabljajo zgoraj opisane metode za pravilno prikazovanje hrane v predstavitvenem delu, verjamem, da te metode lahko tudi pomagajo izboljšati prodajo hrane.