Dom > Novice > Vsebine

Predstavitev živilskega prikazovalnika urejeno

Jul 24, 2017

Prvič, predstavitev živilskega prikaza, kadar je vgrajena v hrano, mora biti postavljena vzporedno, če je drugačna razvrstitev, nato pa lahko vzamete navpični prikaz. Ko je blago prikazano, predstavitev živilskega prikazovalnika mora biti razvrstitev in razvrstitev jasna med navpičnicami, blago in blago mora biti čvrsto med piščancem in piščancem v vrstici, prašiči in prašiči, živinorejski predstavitvi goveda in goveda itn. Druga, ki temelji na takem potiskanju, mora deliti jasno, tako enostavno upravljati, da olajša nakupovanje kupcev. Če ima zaslonska omarica dve plasti, lahko v zgornji del postavimo malo majhne količine kuhanega živila, lahko je večdelni sklop za hrano prikazan v spodnjem delu.

In potem mora vsa hrana slediti načelu prvega v prvem in najprej razdeliti hrano v vročo in ne vročo hrano dve kategoriji. Predstavitev živilskega prikaza Sledi majhna kategorija vroče hrane, razdeljena na pečen, ocvrt, halogen, ocvrt, parni razred; Hladne jedi brez hladne hrane; Kruh je razdeljen na kruh, kitajske in zahodne točke, West Point, torto, pecivo. Zaslon mora biti razvrščen po velikih razvrstitvah, v malem razredu za prikaz živilskega prikazovalnika, predstavitev v živilskem prikazu iste vrste posameznega prikaza izdelkov v regiji in jasno označena.

Bodite pozorni, da upoštevate načelo prvega v prvem, postavite stare izdelke na sprednji del vrstice, novo blago na notranji strani in postavite čiste in urejene. Predstavitev hrane Prikaz hkrati lahko tudi glede na značilnosti kuhane hrane in sezonskih sprememb, tako da ima prikaz blaga tudi nekaj sprememb, je treba navesti običajno prodajo dobrih izdelkov za povečanje površine zaslona, povečanje prodaje .

Za promocijske izdelke bi bilo treba povečati prikaz informacij o glasilu, predstavitev hrane prikazati občutek prostornine, očitno lokacijo. Posebno sezonsko prikazovanje blaga bi se moralo povečati, kot je na primer praženje prašičev Ching Ming Festival, žrebci Dragon Boat Festival, lune peciva in podobno, predstavitev živilskega prikazovalnika bi morala temeljiti na velikosti prodaje za določitev območja prikaza.

Priporočljivo je, da nekateri operaterji kuhinjskih trgovin z živili lahko uporabijo zgoraj opisane več načinov za ustrezno postavitev živilskega prikaza v problematiko hrane, predstavitev hrane Display Verjamem, da te metode lahko tudi učinkovito pomagajo izboljšati prodajo hrane

Pri nakupu sladoleda, trije elementi, ki jih je treba upoštevati: temperatura delovnega okolja na zaslonu, prikazne omare. Konfiguracije vrhunskih strojev (kot so kompresorji, motorji, kondenzatorji za predstavitev Food Display Showcase itd.) Zagotavljajo, da je stroj trpežen. Temperatura okolja je tudi pomemben dejavnik, če je skladišče nameščeno pri višji temperaturi okolice. Za izbiro visokotemperaturnih prikaznih omar.

Vitrina se uporablja za shranjevanje prikaza sladoleda, kot je italijanski sladoled, predstavitev Food Display Showcase, njegova temperatura shranjevanja je med -16 ~ -18 stopinj, nato pa moramo izbrati prikazno omarico, ki bo ustrezala zahtevam, obenem pa ohranjala okus sladoleda .

Omarica za prikaz mora omogočiti kupcu, da jasno vidi sladoled, shranjen v notranjosti. Hkrati je omarica za sladoled, ki je lepa in nova, vitrina za hrano, potrebna za predstavitev konstrukcijskih zahtev. Velikost zaslonske omarice je odvisna od območja trgovine, ob upoštevanju skladnosti z okoliško hrano.

Zaslonske omare potrebujejo dolgotrajno delovanje, energetska učinkovitost zaslona Food Display Showcase je postala eden od dejavnikov, ki vplivajo na zaslonsko omarico.