Dom > Novice > Vsebine

Predstavitev hrane Prikaži jezik izdelka

May 15, 2017

Vsaka vrsta vitrina lahko svoje predstavnike prehrambenih izdelkov predstavi v jeziku, govornih omarah za hrano ljudem, ki prenašajo jezik, ne manj kot tržno strategijo za oglaševanje izdelkov, predstavitev je najbolj neposredna informacija o izdelkih, ki potrošnikom prenaša prvi Postopek prikaza hrane. Predstavite, da naredite lepe izdelke, vedno je mogoče najti eno oko, želja po nakupu ljudi je le nekaj minut ali celo nekaj sekund odločil, zamudite to dober čas, nakup bo postopoma izginil zavest. Predstavitev hrane Prikaz izberete dobro predstavitev hrane v prvih 1 sekundah, pustite strankam, da odkrijejo vaš izdelek, nato pa lahko predstavitev hrane prikaže priložnost, da prodajalcu in kupcu omogoči sklenitev posla. Predstavitev hrane, da naredite naslednje, je dobro, da potrošnikom sporočite informacije o živilih.

1, omare s hrano morajo zaščititi varnost hrane

2, vitrine za hrano morajo biti močne perspektive, predstavitev živilskega prikazovalnika lahko prikazuje celotno ponudbo hrane, tako lepo kot trajno.

3, vitrine za hrano morajo storiti razstavnem prostoru, da se jasno razdeli, pustite, da je hrana prikazana pravilno, naj bo na prvi pogled omogočena izbira kupca.

4, vitrine za hrano morajo biti stabilna razsvetljava, nizka prehrana prikazovalna mrzlica, prihranite električno energijo in zmanjšajte škodo na izpostavljenost živilu.

5, barva za brizganje barve za barve hrane potrebuje zaščito okolja, gladko trdoto, da ohišje zaslona povsem novo stopnjo, da zagotovi učinek eksponatov

Če je razstavna omarica sama s steklom, je lahko razstavni prostor za prevoz hrane prikazan na dolge razdalje zlahka prekinjen, kar pomeni, da je prevoz povzročil določene težave in nekoliko nepreviden, bo prišlo do več težav.

Vitrina v transportnem procesu glavnih problemov so: izložba deformacije, poškodba vogalov, razbito steklo, zlom žice in tako naprej! Če želite preprečiti zgornjo predstavitev iz predstavitve hrane, se izogibajte izgubi, veliko pozornosti je treba nameniti temu delu.

Prvič, nekateri kupci so zelo osredotočeni na kakovost, podrobnosti o predstavitvi hrane, zelo previdno trgovanje, obogateni titani, kolikor je le mogoče, da strankam omogočajo dostavo od vrat do vrat. To je tudi najbolj neposreden način trgovanja, tako da so stranke na kvaliteto Hong Ti prepoznale način.

Pred pošiljanjem bo tovarna še enkrat preverila, predstavitev prehrambene vitrine obvesti kupca do vrat, v pošiljki preverite sprejemno omarico. Seveda, če je škodo, ki ni bila povzročena s strani človeka, na voljo tudi naša vzdrževalna poprodajna prodaja.


Drugič, v Foshan, Guangzhou bližnjih kupcev, Food Display Showcase lahko prosim posebne vrata od vrat do vrat. Ta način je primeren samo za predstavitev in predstavitev tovarn za proizvodnjo, razdalja ni daleč od izbire. Seveda bo obogateni titan temeljil tudi na številu predstavitev za predstavitev hrane, brezplačna namestitev od vrat do vrat.


Tretjič, logistika, domače stranke prejemajo zaslon kabinet izbira, je tudi verjetnost poškodbe nekoliko večji od prejšnjih dveh, ampak tudi najbolj uporablja v načinu prevoza vitrina prevoz.