Dom > Novice > Vsebine

Tehnična vsebina oblačil

Jul 11, 2017

Dviganje garnitur za oblačila je zdaj več kot samo preprosta oblačila za suho oblačilo, oblačila in več ljudi, ki poskrbijo za lepotenje našega balkona, okraševanje naše nove domače funkcije, zaradi tehnične vsebine ni visoka, prag industrije v zadnjih letih ni visok , Oblačila Rack vse blagovne znamke za sušenje, kot so mushrooming, oblačila Rack nam je pri nakupu sušilnic in končno preživeti nekaj časa.

1 volitve znotraj odlične kakovosti oblačil regal blagovne znamke. Ročna oblačila za oblačila, jermenice, žice, trije so fokus, roka je ključ. Pravzaprav je oblačila Rack suha palica skoraj ni slaba. Trenutna kakovost najboljše roke, OK, super vzdržljiv, model 堪称.

Nameščenih 2 sušilnika. Morda smo presenečeni, da je problem sušenja regalov dejansko polovica časa posledica tega, da namestitev ni standardizirana. Namestitev specifikacije bo podaljšala življenjsko dobo izdelka. Nasprotno, naglo namestitev, bo povzročila slabo uporabo, oblačila Rack povzroča vzdrževanje. Sedanja pristojbina za namestitev je približno 30 juanov, če naj se odločim, raje bi porabila 60 juanov, tako da je poklicna točka odgovornosti za namestitev ljudi. Namestitev je ključna povezava! Imam veliko izkušenj. Wide, regija Buda, oblačila Rack zelo priporočljivo domov dr, namestitev ravni prvega razreda. Oblačila Rack Čeprav se zdi, da le zaračuna 30 juanov.

Potem je poudaril, da je standardizirana namestitev zelo pomembna, prosimo, izberite usposobljeno in odgovorno osebje za namestitev. Ročno sušenje stojala enostavno spregledati podrobnosti o namestitvi: nameščeni sušilni stolpi, oblačila Rack pozorni na ročico linije vse izstopa, ponovno tesen, to bo nemoteno delovanje, in se izognili kartice kartice. (Spretnost: ročno potegnite žico, jo napolnite in nato stresajte), ne podcenjujte tega, da je obloga za oblačila ročnik 30% napake, ki jo povzroči kartica.

3. Prva opomba: prve suhe palice navzdol (če najdete suho palico ne pade, ne nadaljujte se tresite, obleko za oblačila lahko poskušate obesiti obleke), obesite obleko, ponovite navzgor in navzdol približno 20-krat, po teku , Smooth.

Vloga obesilca je obesiti obleko. Oblačila Rack je Kitajska prej priljubljeno pohištvo. V antičnih časih je obešalnik izdelan iz lesa, oblačil Rack, vendar je material letve Wenzhou obešalnik že dolgo spremenjen. Oglejmo si podrobnosti o več kategorijah obešalnikov Wenzhou.

Prva je lesena stojala za oblačila, ki se proizvajajo pri suhi vlažnosti 18 ° C in posušijo po končani proizvodnji. Oblačila Rack Uporaba lesa za izdelavo oblačil, da bi se približala naravnemu občutku toplega in elegantnega občutka splošnih stroškov in materiala, ni onesnažena. Ampak to je lažje za vodo enostavno razpokati obešalniki zlahka vlažno plesen.

Druga je plastična obešala, oblačila Rack, ki je zdaj najnovejši in najbolj priljubljen material. Kakovost obešalnika iz plastike je enostavna za prenašanje in obdelava ni lahko reči, da stroški niso visoki, lahko proizvedejo različne barve obešalnika, oblačila Rack, vendar v procesu proizvodnje in recikliranja je enostavno proizvesti onesnaženje Okolje materiala Teža obešene obleke je omejena, zunaj obsega deformacije ali celo zlomljene. Tretja za obleko za tkanine, modna ljubek lahko tudi zaščito rama ne deformira, oblačila Rack je uporaba ozkega obsega oblačil ne more uporabiti malo velik, in stojala ne more biti umazana po čiščenju. In pri vzdrževanju tako veliko vrst obesil na stojala Wenzhou storiti, je eden od najboljših možnosti za nakup lahko obljubo, da bo po prodaji sušilnic za zagotovitev, da visoko kakovostne izdelke in izboljšanje sistema garancije in vzdrževanja; Druga za podaljšanje sušilnega sistema Uporaba življenjske dobe, da se zagotovi redno vzdrževanje, oblačila Rack za zagotovitev, da je dvigalo zelo gladko, trenje močno zmanjša, s kolutom med stopnjo obrabe močno zmanjša, lahko močno podaljša življenjsko dobo sušenja Stojalo; Njegova štiri uporabe olja je najboljša maziva, olje šivalni stroj, ne uporabljajte olja ali masla.