Dom > Novice > Vsebine

Oblačila Rack Show

Aug 01, 2017

Hooks verjamejo, da je brez nepotrebnega reči, vsi vemo, kaj je uporaba. Skoraj vsako gospodinjstvo ima obešalnik, oblačila Rack obešalnik je mogoče reči, da vsaka družina ni in pomanjkanje dela. Toda danes se proizvajalci obešalnikov ne smejo uporabljati za sušenje obleke za obešanje, temveč nakupovalni center za razstavljanje obleke.

V nakupovalnem središču so skoraj vse oblačilne hlače prikazane z obešalnikom. Z obešalnikom, ki kažejo oblačila, so določene tridimenzionalne in ne bodo prevzele preveč mest. In oblačila ne bodo krat, kar omogoča uporabnikom, da vizualno občutijo barvo oblačil, oblikovanje, teksturo in tako naprej. Obešalnik obešalniki za oblačila strogo govori, ne glede na dom ali nakupovalna središča, vendar mora biti nakupni center s kakovostjo obešala boljši, obleka za oblačila ali slaba obešala bodo vplivala na ljudi, ki bodo dobro pregledovali osnovno oceno oblačil.

Proizvajalci plastičnih obešalnikov izdelujejo vse vrste visokokakovostnih plastičnih regalov srednjega razreda, stojala Wenzhou, hlače in prikazovalne rekvizije itd. Imate prvovrstno zasnovo in veliko število modelov, obleke za oblačila, športna oblačila, ženska oblačila, usnjena oblačila, oblačila za otroške oblačil itd. Vsak ima ustrezne izdelke za vas.

Prvič, najprej preprečiti, da bi talne police nosile težja oblačila. Ko je obešalnik nositi težja oblačila, je verjetno deformiran ali zlomljen. Obešalnik sama ni zmogljiva, obloga za oblačila lahko nosi samo težo splošnih oblačil, če je preveč težka, obleka za oblačila, potem pa ne more podpreti, oblačila, je enostavno privesti do poškodb obešala, ne more več uporabljati . In če je poškodovana, ko so oblečena obleka, oblačila, je preprosto opraskati oblačila, poškodovati oblačila, zato so posledice resnejše.

Drugič, poskusite preprečiti obrabo na kožo obešalnika. Oblazinjenje Obloga obešalnika je ponavadi mehka, enostavna za nošenje, in ko se nosi, bo vplivala na obešalnik sijaja in lepo oblačilno stojalo, a tudi rjavo. In če je obrabljena ali celo rja, če še vedno uporabljate oblačila za suho, je preprosto narediti obešalnik na zarjavelih oblekah, da poškodujete oblačila.

Tretjič, poskušajte preprečiti stik z obešalnikom in vlago. Ker je obešalnik sam srečal, je voda zelo občutljiva na njeno korozijo in mehčanje, zato je enostavno pustiti bakterije, oblačila Rack tako za vaše zdravje, da bi se izognili stiku obešalnika in vlage. Običajno uporabite obešalnik za sušenje oblačil, oblačila Rack, pa tudi poskušajte posušiti vodo, poleg tega, da enostavno poškodujete obešalnik, oblačila Rack, če je preveč vode, prevlečena je obleka, lahko pa tudi zlahka povzroči deformacijo in zlomljeno obešalo.

V zadnjem času je eden izmed najbolj priljubljenih prijateljev pri uporabi vrtljive obešalke. Po prodajnem osebju prodajalca je ta metoda skladiščenja uporaba visečega metoda za obešanje oblačil, obešanje oblačil je trikrat večje od tradicionalne garderobe, celotna omara oblačil se lahko vrti 360 stopinj, dostop do oblačil Rack je zelo priročen in visi obleka bolj gladko vrtenje, oblačila Rack spodnje perilo stojala, tie letala, dejavnosti, oblačila Rack, kot so potegnite košaro in druge fine komponente, oblačila Rack, ampak tudi bolje, da razvrstite oblačila za reševanje tradicionalne garderobe oblačila težko, visi obleke težko najti oblačila in druga vprašanja. Oblačila Rack Od majhnih do srednje, velikih in drugih različnih specifikacij, lahko izpolnjujejo različne dolžine prostora. Ali je nova garderoba ali preoblikovanje starega omaro, je zelo enostavno namestiti.