Dom > Novice > Vsebine

Oblačila Rack proces galvanizacije

May 15, 2017

Mnogi ljudje zelo radi uporabljajo obešala za oblaganje rokavov, nato pa uvajamo previdnostne ukrepe, kadar je obešalnik:

Najprej v procesu galvanizacije oblazinjenega pohištva je kakovost vode zelo pomembna, zato je najbolje, da naredite čisto vodo, kakovost je najboljša. Drugič, pred oblogo plašča za plašč je treba odstraniti oblogo za obešanje plašča, če se poškoduje zaradi obloge plašča za plašč po elektroplastiranju, površina oblačila ni gladka, ima drobne delce in tako vpliva na estetiko. Tretjič, postopek Wenzhou plašč obešalnik plašč Osvetlitev Na splošno ne more uporabiti koncentrirane dušikove kisline, bo vplivala na stopnjo vezave premaza, pa tudi, da se čim bolj zmanjša bivanje v zraku v času, tako da površino obešalnik površino z zrakom za dolgo Časovni stik, ki je nagnjen k oksidaciji.

V domačih številnih stojnicah sušilnih blagovnih znamk, oblačil Rack kako izbrati primerno za svojo blagovno znamko, da se pridružijo? Za trgovce je zelo pomembno. Sušilni nosilci so podani spodaj na tri točke:

Ena, proizvajalci suhih regalov za proizvodnjo oblačil Rack zmogljivosti, kako? Preverite, ali blagovna znamka standardov sistema kakovosti standardov, da bi raziskali, ali je resnično storiti s standardi sistema kakovosti za proizvodnjo, da bi našli priložnosti za komunikacijo s podjetjem Clothing Rack razumevanje, lahko razumejo raven upravljanja podjetja blagovne znamke. Obiščite proizvodno delavnico, glej lestvico proizvodnih linij, ali je boljša od drugih blagovnih znamk obešalnikov? Poglejte, ali je trgovinski izdelek lepo urejen? Kako je raven skladiščenja? Ti dejavniki so vse, kar želite vedeti, preden se pridružite blagovni znamki oblačil.

Drugič, kako razumeti operativno zmogljivost blagovne znamke oblačil? Delovanje blagovne znamke mora imeti zanesljiv mehanizem, ali je glasbenik, bodisi v CCTV-u, oglasi, v državnih praznikih (npr. Novoletni dan, pomladni festival, 51, 11), Enotne nacionalne promocijske dejavnosti? To lahko odraža delovanje blagovne znamke je popolna in zrela.

Tretjič, identifikacija blagovnih znamk, ki se sušijo, certifikati potrdil pristnosti. Uradna spletna stran blagovne znamke blagovne znamke Oblačila ima številne certifikate, kot so: "znamka Kitajske", "najbolj priljubljena blagovna znamka", "certifikat za upravljanje kakovosti" itd. Toda verodostojnost teh certifikacijskih nagrad, ki je za franšizojemalca, je jasno razumeti, to je povezano s problemom poslovne integritete. Prav tako lahko iščejo v Baidu "stojala Top Ten blagovnih znamk", poglej te blagajne blagovnih znamk uvrstiti, lahko tudi razume, da te blagovne znamke znamk, za franšizne igralce prav tako igrajo referenčno vrednost.

Če želite vdihniti obešalnik za oblačila, je zelo preprosta, pravzaprav na splošno, dokler je mehurček v 84 vodni raztopini, ki je več kot pol ure, je to v bistvu vsakdo lahko preprosto naredi ali pa ga lahko uporabite 84, da poskusite, vendar Koncentracija bo večja. Poleg tega, če je obešalnik vse kovine, se lahko dajo na ogenj za pečenje ali paro v lonec lahko prav tako igrajo vlogo razkuževanja, ali pa je mogoče neposredno postaviti na sonce že dolgo časa, ima tudi dober učinek dezinfekcije .