Dom > Novice > Vsebine

Razvoj industrije oblačil Rack

Aug 09, 2017

1. Iste specifikacije Obešalnika 10 za skupino, oba konca z gostim gumijastim obročem, da ostanejo pritrjeni, lahko shranite oblačila Rack. Če ni preveč prostora, lahko oblačila Rack uporabite fiksni komplet obešalnikov, ki podpirajo velika oblačila, zato je treba uporabiti čas, da vzamete eno obešalo.

2. Na vogalu balkona lahko nanesete žebelj, obešite obešalnik, obleko za oblačila in nato obešite druge obešalce na prvi obešalnik. In tako naprej, lahko visi večplastno, da bi prejeli več regalov.

3. Poiščite veliko kvadratno kartonsko škatlo, diagonalno lego, ki je zlepljena na kos papirja, škatlo pa na dva trikotnika. Poiščite dve koščki kartona, ki je zložena v tri prizmatične oblike, Oblačila Rack, ali poiščite dve steklenici za mineralne vode, lepljena na sredino trikotnika. Nato postavite obešalnik v tri prizme ali steklenico mineralne vode. Ta stojala za shranjevanje so čvrsta in jih je treba uporabiti, ko jih je dobro vzeti.

Sušilni regali so eden od najbolj značilnih izdelkov na Kitajskem, oblačila Rack, ki so bili uporabljeni v starih časih. Od leta 1995 kitajska celina iz Tajvana začela uvajati ročno izdelane izdelke iz nerjavečega jekla, ki označujejo začetek razvoja kitajske moderne sušilne industrije.

Sedaj so sušilni regali postali gospodinjski izdelek, oblačilni regal, razdeljen na ročno ročaj, električni, zunanji (plavajoči), štiri vrste talne vrste. V zadnjih letih so izdelki za sušenje na stojalu podvrženi spremembam, ki tresajo zemljo, sušilni regali niso več samo ornament, oblačilo Rack, temveč tudi funkcionalen izdelek. Trenutno je "funkcija" sušilnikov na splošno priznana s strani potrošnikov, oblikovala "industrijo balkonskih gospodinjskih aparatov".

Električni sušilni stolpi so zajemali koncept porabe ljudi do blagovne znamke, visokokakovostne, preproste razvojne možnosti, brezžični daljinski upravljalnik, integrirano osvetlitev oblačil, hitro sušenje, inteligentno sušenje, lahka sterilizacija, Bluetooth glasba, čiščenje zraka in druge funkcije v eden, da bi zadovoljil prilagojene potrebe potrošnikov, bo postal trend razvoja v prihodnosti

Talne obloge pokrivajo majhno območje, enostavno premikanje in pregibanje, cena ni visoka, obloga za oblačila in običajno z drugimi vrstami kolokacij za sušenje.

Proizvodnja in uporaba sušilnih stojnic so osredotočena v Aziji, oblačilni stojnici, kjer mnoge države v Afriki ne morejo privoščiti sušilnih stojnic, medtem ko večina razvitih držav v Evropi uporablja sušilce. Kot vodilo za celotno azijsko regijo ima Kitajska velik trg za razvoj barja za oblačila.

S hitrim razvojem nepremičninskega trga na Kitajskem nenehno nadgrajujemo tudi dekoracijo nakita. Sušilni regal je tipičen predstavnik. Komercialne stanovanjske prodaje na Kitajskem več kot 10 milijonov sklopov vsakega leta, poleg rabljenih hišnih transakcij ima tudi več deset tisoč sklopov, oblačil za oblačila za oblačila Rack je prihodnost vsake družine.

Po letih razvoja, kitajski sušilni regali industrija je oblikovala določeno lestvico, razvoj hitreje. Industrija ima določeno zmogljivost proizvajalcev o več kot 150, proizvodnja oblačil Rack zbrane predvsem v Guangdong, Jiang-hu-Zhejiang, Shandong, Henan in več regij.

Kitajska stojala prodaja vrednost 8 milijard juanov, od tega domači trg lestvici približno 5 milijard juanov. Kitajska Racks Association statistike kažejo, da sedanja razširjenost sušilnikov na Kitajskem v približno 40%, oblačila Rack prihodnji razvoj velikega prostora, se pričakuje do leta 2020, velikost domačega trga bo dosegla 30 milijard juanov.

Trenutno se podjetja za sušenje na Kitajskem proizvajajo v treh echelonih. Prvi echelon je dobra žena, ne glede na blagovno znamko, tehnologija, prodajalci kanalov se imenujejo vodilni na trgu; drugi echelon vključuje zračenje, Upanje, devet ovčarjev, orientalsko, ljubezensko fino, oblačilno stojalo in tako naprej, ta podjetja takoj zatem, bodo prva podjetja ECHELON kot razvojni cilj; tretji echelon za trg veliko število malih in srednje velikih podjetij, oblačila Rack takšna podjetja iz konkurenčnosti, beseda-usta, tehnologije, obseg in druge vidike podjetja in prva dva echelon velik razkorak.