Dom > Novice > Vsebine

Oblačila Rack lahko doseže

Jun 05, 2017

Oblačila Rack V sodobnem domačem življenju električni sušilni stojali niso nič manj kot življenjske potrebščine, si predstavljate, po pranju oblačil, obešeni obleki po električnih sušilnih stojnicah in nato postavite sušilne stojnice, da se dvignejo, to izgleda, kot da nimamo Da obleče obešen na sušilnih stojnicah. Očala Rack Dvižni nosilci Glede na način prenosa lahko razdelimo na ročno in električno dve vrsti, kako oceniti kakovost sušilne obešalke?

Kakovost električnih sušilnih stojnic pretežno gleda na ročno pogonsko napravo, to je kot motor avtomobila, srce človeškega telesa. Ročna ročica je jedro sušilnih regalov, njegova kakovost, ki je neposredno povezana s funkcijo sušilnih stojal, lahko dosežemo in življenjsko dobo izdelka.

Prvič, ročno pogonska naprava:

1, patentirana antistatična konstrukcija ročne pogonske naprave, maksimalna nosilna zmogljivost kot navadna ročna ročica neposredno poveča 1-kratni čas, obloga za obleko 50%.

2, novo vrsto anti-card naprave, Pattern Rack Ratchet Pawl patentirano tehnologijo, ročno pogon življenje neposredno dvakrat, učinkovito preprečuje skok na jeklene žice, kartice mrtve.

II. Sušenje:

Uporaba materiala iz aluminijevega magnezijeve zlitine, čudovit videz, nosilnost, enotna obremenitev do 180 kg, bolj trpežna.

III. TEST:

Industrijski prvi začetek uporabe nezadovoljstva, brezpogojne zaveze za vračilo, je tudi blagovna znamka panožnih stojal v industriji.

Štiri, po prodaji:

Popravite nadomestilo za 20 juanov, si močno upati obljubiti.

Bodite pozorni na nakup osem korakov za dviganje stojala za nakup uvedbe

Nakup stojala za obleke ponavadi večinoma gledajo na sedem mest: debelina sušilne palice, material za sušenje palic, površina sušilne palice, žična vrv, škripec, roka, ekspanzijski vijak.

Poglej debelino sušilnega droga: kupite in dvignite stojala niso debelejše, tem bolje, a zmerne. Preveč debel stebel, ki pretresejo pretežko, ni primeren za dviganje. Pole do

Zmernejša debelina, debelina od 1,0 do 1,2 mm, je bolj primerna.

Oglejte si material za sušenje palice: trenutno so iz nerjavečega jekla, zlitine iz aluminija in magnezija, silicijeve magnezijeve titanove zlitine, potrošnikov, da razlikujemo material, pri čemer je treba pozornost nameniti poslovnemu opisu

Informacije, izbira uglednih trgovcev, drugi je neposredna sila obeh koncev ročice, aluminijeve zlitine se pogosto upognejo, ni mogoče obnoviti, titana zlitine ne bo.

Pogled na površino palice: površinska obdelava sušilne palice vključuje predvsem poliranje, obdelavo z elektropločevanjem, obdelavo z razprševanjem in obdelavo z elektroforezo. Oblačila Rack Elektroforetska tehnologija obdelave je najbolj zapletena,

Površina palice je zelo svetla in ocena je najboljša. Polirna obdelava je najpreprostejša, spada v izdelke nižjega razreda, ta površina palice izgleda zelo svetla, blizu osnovnim barvam iz aluminijeve zlitine

, Vendar površinska oksidacijska obdelava, dolgo časa, bo površina palice nejasna.

Poglej žično vrv: pogled na težo, oblačila Rack dva glej prilagodljivost. Bolj ko je žičnata vrv mehkejša, bolje je, identifikacijska metoda je, da zložite žično vrv, spustite in preverite, če lahko obnovite

.

Glej jermenica: Škripec ima običajno kovino, celo železo, baker, uporabo čistih bakrenih kompozitnih jermenic izdelkov boljše kakovosti.

Poglejte ročno izdelano napravo: ročni sušilec je ključna komponenta, zelo kritična, nakup bi moral biti neposredno vrtljiv ročno poganjanje, preverite, ali je gladka oblačila Rack zvok ne bo preveč

Veliko.

Glejte Razširitveni vijaki: potrošniki pogosto ignorirajo ekspanzijske vijake, kar dejansko določa, ali je izdelek dobro nameščen, namestitev trdna.