Dom > Novice > Vsebine

Oblačila Rack Prednost

Jul 24, 2017

Moderen življenjski slog, zaradi česar je postaja za sušenje vedno bolj priljubljena, oblačila Rack, čeprav je vrsta suhih regalov zelo veliko, vendar njegova učinkovitost blagovne znamke. Stojala za internetne obleke lahko vidimo povsod deset blagovnih znamk, Oblačilna Rack, vendar za blagovno znamko obešalnikov, je težko primerjati navidezne stebre kot razvoj blagovne znamke obešalnik več prednosti.

1. Industrija oblačil za oblačila lahko zgradi svoje lastne prodajalne, oblačila Rack, vendar industrija obešalnikov vsaj deset let skoraj ne bo shranjevala. Sušilni regali so v bistvu nekaj sto dolarjev, tisoč juanov, dva tisoč dolarjev je normalno, toda obešalo? Obešalnik nekaj centov, draga nekaj dolarjev, oblačila Rack, iz katere je enostavno videti razliko med obema dobička. Če zgradite trgovino z obešalnikom, oblačila Rack mesečni dobiček morda ne bo dovolj najemnino za najem, pripomočke.

2. Razlogi za koncept potrošnje. Stojala za sušenje se lahko uporabljajo kot nekakšno pohištvo, z vidika nakupovanja potrošnikov, dokler njihova najljubša ali močna oblačila ne ustrezajo visokim cenam, sodobna visokokakovostna dekoracija pa bo zagotovo uporabljala visoko kakovostne blagajne . Toda za obešalnik, večina ljudi ne bo za majhno obešalnik za odlaganje energije, nekateri potrošniki mislijo, da se lahko stojala uporabljajo na progi, oblačila Rack ni treba kupiti preveč dobro, ni potrebe kupiti blagovno znamko, to Koncept zasedel več kot 70% potrošniškega trga.

3. Z vidika poprodajnih storitev, blagovna znamka oblačil Rack, če je problem, lahko popravite, v bistvu nosite stroške vzdrževanja. Vendar pa blagovna znamka ni enaka obešala, če težave z obešalnikom ni popravilo in je v bistvu neposredna zamenjava. Ni težko videti od tu, oblačil Rack sušenje stojala in obešalniki različni, tako da nekatere razlike v poprodajnem trgu.

Obešalnik v naši državi ima dolgo zgodovino, jo lahko izsledi nazaj v dinastijo Zhou, obleko za oblačila, potem pa je obešalnik nekakšen pohištvo, oblačila Rack iz obsega in teže modernih obešalnikov večkrat ali celo večkrat. To pomeni, da sta starodavna obešala in sodobna obešala drugačna, oblačila Rack starodavna obešala je bolj zgodovinska. Na splošno je obešalnik kulturno in kulturno vzdušje.

Kitajski namišljeni izum je odraz napredka v življenju, oblačila Rack za postavitev oblačil pripisuje velik pomen posebej z viseče police za oblačila za postavitev. Kitajski razvoj obešalnikov je šel skozi nekaj zelo pomembnih zgodovinskih stopnjah, oblačila Rack iz policijskega trga Zhou, spomladi in jeseni lesa, dinamične peščene stene dinastije Song, dinastija Ming dinozavra iz rezbarskih plaščev za dinastijo Qing proti polici, so Doživela dolgo evolucijo, Nadaljuj naprej.