Dom > Novice > Vsebine

Strukturno oblikovanje vozičkov

Jun 19, 2017

Zdaj ne glede na to, kaj supermarketi v blagu supermarketa so bleščeč, je to okolje spremenilo ljudske potrošne navade, vozičke, dokler so supermarketi v supermarket, ko je osnovni paket iz majhne, in s plastičnimi vrečami, ki nosijo ne samo Tired In tudi potegnite roko, tako da bo vedno več ljudi uporabljalo nakupovalni voziček za prosti čas.

Iz strukturne zasnove nakupovalnega vozička za prosti čas vozi velik avtomobil + avto z majhno vrečko + kravato + majhno kolo.

Voziček je izdelan iz vodotesnega 600D Oxford tkanine, ki vsebuje PVC premaz, ne le vodoodporen, temveč tudi večkratno čiščenje. Nakupovanje telesa z majhno vrečko, vozički enostavno dati nekaj majhnih stvari ali raztresene kovance!

Dizajn palice, bolj primeren za voziček ali omeniti stvari. Majhna kolesa niso le svetloba, ne dotikajte se tal, ampak še pomembneje je, da naše breme močno zmanjšamo, lahko prosto potisnemo na tla.

Zaradi uporabniku prijazne zasnove handcrapterja so vozniki prinesli veliko ljudi. Poleg tega je tudi zelo enostavno namestiti, lahko storite štiri korake.

1: zložite preprosto embalažo

2: Razširite zložljivi okvir in nakupovalne vrečke

3: nahaja se v plastični zaščitni sponki, ki se nahaja v zaščitnem kolesnem kolesu, na obeh straneh kolesa pritrjena na os kolesa, lahko kolo enostavno zdrsne!

4: konfiguracija tkanine Oxford ali PE plaid vreče na okvirju, vreča telesa z Velcro, razumno pritrjena v ročni okvir na liniji!

Mnogi potrošniki bodo doma kupovali proste nakupovalne vozičke, tako da bodo med nakupovanjem lahko prihranili veliko fizičnega, zmanjšali breme nakupovanja, pa tudi, da bi se izognili podaljšani teži, ki jo povzroča mišični soj.

Zložljive nakupovalne vozičke, ki se uporabljajo pri oblikovanju zelo sodobnega modnega občutka, je zelo priročno za uporabo, vendar se mnogi potrošniki zaradi tega imena izdelka imenujejo zložljiv nakupovalni voziček, da je njegova vloga omejena na nakupovanje, vendar v Dejstvo je, da je vloga nakupovalnega vozička zelo veliko.

Nakupovalni voziček za prosti čas ne samo, da bi hodili v supermarketu, sodelovali v aktivnostih za prosti čas na prostem, smo tudi zelo dobra izbira. Kot na primer ribolov. Vozički Razmislite o tem kot majhni voziček na avtomobilu, ni treba skrbeti za svoj položaj, ker je bila zložljiva funkcija predvajana iz odlične zmogljivosti za shranjevanje. Ribolov z ribolovom za prosti čas, z njim, imate ribiško vrečo, ribolov. Ročni nosilec se lahko uporablja tudi kot majhen voziček.

V tujini so voziček, ki vleče vse vrste nakupovalnega vozička v nakupovanje, postal moda, v domačem malem nakupovalnem vozičku pa se vse bolj spoštuje. Ker eleganten in lep nakupovalni voziček ni osvoboditev rok rok, Carts, ampak tudi, da ste stojijo v ospredju mode, ljudje zaskrbljeni zaradi centra. In plezanje v nakupovalni voziček tudi vam omogoča, da se znebite stopnic s trdo delo.