Dom > Novice > Vsebine

Akrilen prikaz kakšne vrste prednosti

May 10, 2017

Z akrilnim prikazovalnim stojalom je vedno več priljubljenih priljubljenih akrilnih zaslonov, zdaj pa je akrilna funkcijska stojala, različne vrste izdelkov, kot so razstava kozmetike, razstava nakita, razstavljanje očal, elektronska razstava, razstava tobaka in alkohola itd. Kakšna je prednost Akrilne predstavitve?
1, glavni material akrilnega okvirja za prikaz je akril, v zasnovi se lahko vključi v razstavno kulturo, zato uporaba tega postopka ne le dobro vpliva na prikaz, Akrilni zaslon je enostaven za čiščenje in izboljša tudi splošno Podoba podjetja, od vloge javnosti.
2, zaradi akrilne estetike zaslona, akrilnega zaslona in je lahko dober izdelek za izboljšanje kakovosti. Razumna uporaba akrilnega zaslona, ne samo za prikaz videza funkcij izdelka, ampak tudi odraz odlične kakovosti izdelka, tako da kupcem ni všeč vizualnih učinkov, s čimer se izboljša kakovost izdelkov in spodbuja prodaja izdelkov.
3, čeprav ima akril steklasto prosojnost, vendar njegova teža je le polovica navadnega stekla, pri ravnanju ali premikanju je zelo priročno.
4, s profesionalno zasnovo akrilnega zaslona je lahko skladen s konceptom korporacijske kulture, učinkovitejšim prikazom blagovne znamke izdelka. Akrilni prikaz Ker razstava temelji na oblikovanju izdelka, lahko bolje poudarite značilnosti in značilnosti izdelka. Poleg tega lahko izdelate tudi izdelke s tajnim prikazom, tako da lahko potrošniki hitro pregledajo postopek, ki ga je enostavno kupiti.
Akrilne (pleksiglasne) izdelke kot novega oglaševalskega nosilca slike, zaradi visoke transparentnosti, plastičnosti, ki daje edinstven vizualni senzorni učinek, se pogosto uporablja v terminskih promocijah, darilih, darilih in tako naprej. Shenzhen dni glasbeni zaslon dobave Co, Ltd z lastno opremo plesen in načrtovanje in predelovalne izkušnje, proizvodnja steklenih izdelkov, ki se uporabljajo v zaslonu izdelka, oglaševanje zaslon,
Akrilni prikaz proizvodnega procesa:
Metoda prilepka:
Prvič, akrilni prikazovalnik stoji v določeno obliko, prilepite na izdelano ravnino. Ali so na rezanju ali pasti višje tehnične zahteve. To je prva.
Vroče stiskanje:
Drugi je treba najprej oblikovati v skladu z zasnovo vroče žigosanje die, večnamenski les, olje in plastike molding, nato pa litega svinca, sadni material za yin in jang plesni. Po segrevanju akrilne plošče je v kalupu vroče stisnjen. Kako je izdelek odvisen od obsega kalupa je dober ali slab, dober kalup stisnjen iz polnosti končnega izdelka, gladkih krivulj, tridimenzionalnega občutka značilnosti reliefnega učinka.
Vroči simmer:
Tretja vrsta akrilnega zaslona, ki se ogreva, neposredno z roko hitro gnezdi, gnetenje. Ta metoda zahteva izkušnje noge, delovanje starega poveljnika za dokončanje. Od ročno oblikovanega stroja je izdelek sorazmerno preprost in grob in še več za prikaz okraskov na izdelavi police.
Mozaična metoda:
Zadnja je zasnovana na zasnovi, uporaba laserskega rezalnega stroja bodo različne barve plošče akrilnega okvirja zaslona, razrezane na zahtevano geometrijo, v mozaičnem šivanju. Ta metoda je enostavna za prevoz, stranke se lahko sami montirajo.