Dom > Novice > Vsebine

Akrilni vizualni učinki so zelo privlačni

May 10, 2017

Stojalo za akrilne zaslone s prilagojenimi po meri, bogatimi barvami, kristalnim prosojnim in občutljivim in brezhibnim materialom lahko igrajo zelo dober vizualni učinek. Ta vizualni učinek je zelo privlačen, zato lahko naš promocijski zaslon postane gladko, preglednejši in barvit z dobrim prikazom blaga iz akrilnega zaslona, pa tudi z dobro blagovno znamko.
Stojalo za prikaz z edinstvenim videzom in logotip blagovne znamke je tudi dobra blagovna znamka blagovnih znamk podjetja, povečati prepoznavnost. Ljudje lahko zelo dobro razlikujejo svojo lastno blagovno znamko, Acrylic Display to je zelo pomembno za trženje. Samo jasno prepoznavnost blagovne znamke Acrylic Display, da bi imeli višjo uporabniško zvestobo in lepljivost.
Katere so kategorije akrilnega zaslona:
1, stojalo za akrilne kozmetike, trgovine s kozmetičnimi izdelki, nakupovalna središča za prikaz in prikaz kozmetike;
2, stojalo za akrilne nakit, akrilna trgovina z nakitom, zlatarna za nakit in zaslon;
3, stojalo za akrilno stojalo za gledanje, ure za gledanje, nakupovalna središča za prikaz in prikaz ročnih ur;
4, stojalo za akrilno mobilno telefonsko stojalo, trgovina za mobilne telefone za prikaz in prikaz mobilnega telefona;
5, akrilnega alkohola in tobačnega zaslona stojalo za prikaz in prodajo cigaret pijač.
Zgornji prikazni podstavek je le nekaj vrst akrilnih stojal za prikaz, seveda je vrsta akrilnega stojala za prikaz veliko več od tega, koliko vrst izdelkov s številom ustreznih akrilnih okvirjev za prikaz, da bi lahko še naprej kupili Na kakovost izdelkov s prikazom, Najprej se lahko dotaknete akrilnega zaslona skozi občutek, lahko uporabite ta občutek za določitev kakovosti začetne situacije. Dobra akrilna stojala za prikazovalne površine okrogle in gladke, dobro počutje in ne bodo imele pojava praskov prstnih odtisov.
Drugič, pri nakupu je treba pozornost nameniti akrilnemu prikazu prosojnega, ker bo veliko malih tovarn, da bi povečali dobiček v izboru, uporabili reciklirane materiale, ta recikliran material bo narejen iz plesnega, rumenega pojava Iz videza je enostavno videti, tekstura pa je tudi zelo krhka, dober akril je zelo močan prenos svetlobe, uporaba surovin mora biti tudi okolju prijazna, neškodljiva kakovost surovin. Za izdelek v smislu predvsem iz videza, da razlikuje.
Na koncu je treba upoštevati stabilnost in težo akrilnega zaslona, dober akrilni prikazovalnik je postavljen v standardni razpon poljubnih predmetov, ne bo prikazan problem popačenja izkrivljenega znaka, zaslon pa stoji zaradi enakomernosti plošče in debeline So dosledni, lahko sodelujejo v standardni debelini akrilne plošče za primerjavo. Dobra akrilna polica barve je tudi zelo enotna, celotna je zelo dobra!