Dom > Novice > Vsebine

Proces proizvodnje akrilnega zaslona

Jun 05, 2017

Akril se skoraj vedno pojavlja v vseh pogledih življenja in lahko proizvede skoraj vsak izdelek v življenju. Pri proizvodnji akrilnega okvirja za prikazovanje okvirja je Akrilna zasnova materiala lahko sitotisk, lasersko graviranje, poliranje plamenov, tiskanje plošč, termo upogibanje pretisnih omotov in podobno. Te značilnosti s pomočjo običajnega tradicionalnega brizgalnega brizganja je zelo težko doseči. Ker je žilavost plošče in stopnja odpornosti na kisline v primerjavi s ploščico za vzdržljivost in trg novega laminata za hišne ljubljenčke, je akrilni zaslon v nasprotju z zelo enostavnim zlomom in razpokanjem, na primer udarcem in učinkom upogibanja. Zato moramo biti seznanjeni s svojimi značilnostmi atributa, da bi ga lažje uporabljali. Stojalo za akrilne zaslone za različne izdelke je prineslo odlično vrednost prikaza, kar je vedno več podjetij na različnih področjih uporabe. V življenju je povsod prisotna številka akrilnega okvirja zaslona, vendar njen obseg uporabe vključuje prikaz kozmetike, zaslon nakita, akril. Prikaz zaslona digitalnega izdelka, zaslona slušalke, zaslona vrhunskega vina, visokega zaslona in tako naprej . Torej akrilni zaslon rack pri izbiri, katera načela moramo zapomniti?


Najpomembnejša stvar je izbira materiala, samo izberite prav, da razmislite o naslednji izbiri. Na sedanjem trgu proizvodnja zaslonskih materialov v glavnem vključuje akrilno ploščo, okolju prijazen les, poseben Fire Board, Crystal board in tako naprej. In jih primerjati, Acrylic Display bodo našli v teh materialih, ki se pogosto uporabljajo v akrilni plošči, okolju prijazen les.


2. Vključiti vizualni sistem korporacijske kulture. Izbira in sistem podjetniške kulture Vision združuje barvo in povzroči, da je akrilni okvir zaslona učinkovito, če se oblika podjetniške oblike združuje, integrira sistem podjetja Vision.


3. Struktura okvirja zaslona, glede na potrebe kupcev za oblikovanje oblik za izbiro. Če želite izvedeti večjo izbiro v skladu z načrtom plošče, lahko Acrylic Display učinkovito shranite ploščo, da bi se izognili neustreznim odpadkom, bodisi za okolje ali za goste, ki so odgovorno poslovanje podjetja.

Da bi lahko še naprej kupili izdelke visoke kakovosti, se lahko najprej dotaknete akrilnega okvirja za prikaz, lahko uporabite ta smisel, da določite kakovost predhodne situacije. Dobra akrilna površina zaslona okvirja gladkega kroga, dobro počutje in ne bo imela bruhanja prstnih odtisov.

Drugič, pri nakupu je treba pozornost nameniti preglednosti akrilnega okvirja zaslona, ker bo veliko malih tovarn, da bi povečali dobiček pri izbiri materiala, uporabili reciklirane materiale, takšna reciklirna sredstva, izdelana iz plošče, bodo plesni , Rumeni fenomen iz videza je zelo enostavno videti, tekstura pa je zelo hrustljava, dober akril je zelo močna prepustnost svetlobe, Akrilna zaslonska uporaba surovin mora biti tudi okolju prijazna surovina brez onesnaževanja. Izdelek je v glavnem od videza, da se razlikuje.

Na koncu je treba upoštevati stabilnost akrilne plošče in zmogljivost police, dober akrilni prikaz v standardnem obsegu poljubne postavitve predmetov ne bo prikazal izkrivljenega problema z motnjami, istočasno pa je zaslonski okvir uporabil enakomernost plošče in debelino dosleden Sodelujejo v primerjavi s standardno debelino akrilnega okvirja. In dobra akrilna barva zaslona je tudi zelo poenotena, celovitost zelo dober!