Dom > Novice > Vsebine

Akrilna zasnova dobra kakovost

Jul 01, 2017

Akrilna zasnova Ročno ali polehalično brušenje z glavnim pasom ali šprintom, uporaba brusnega traku ali brusilnega papirja, zaradi relativno mehkega in dobrega tipa paste, raztegljiva kontaktna površina akrilnega zaslona je večja, manj toplote, toplota je dobra, ne le Visoka proizvodna učinkovitost, kakovost brušenja je dobra in primerna za brušenje kompleksnih oblikovalnih površin. Grobo brušenje, ko je uporaba velikih velikosti zrna abraziv, Akrilno Prikaži fine fino mletje, ko uporaba majhnih velikosti delcev abraziva. Akrilni prikaz Upoštevajte, da je treba med brušenjem opraviti hlajenje, običajno z vodo kot hladilno sredstvo.

Ko je akrilni okvir za prikazovanje ročno poliran, ga je treba na polirani površini pritrditi s tlakom od 5 do 10 N s fino volno ali kratko kroglico s poliranim voskom in enakomerno linearno vzdolž dolžine postopka pri Hitrost od 100 do 120 r / min, akrilni prikaz Običajno 1 ~ 2 mm na sekundo naprej. Bodite previdni, da se ne osredotočite preveč na del poliranja, da se izognete nastajanju lokalnega trenja pregrevanja in obdelave depresije. Upoštevajte tudi, da polirna površina poliranega voska ne sme biti preveč suha, paziti je treba na podmazovanje.

Polirni vosek za akrilno poliranje, Acrylic Prikaži poliranje proces, da postane eden od ključnih procesnih materialov. Polirani vosek ima prednosti visoke hitrosti poliranja, visokega konca in dolga življenjska doba ter lahko spremeni kakovost poliranja in delovno okolje. Na primer, poliranje akrilnega zaslona z voskom za poliranje iz redkih zemelj, minuto za dokončanje delovne obremenitve, kot je uporaba voska za poliranje železovega oksida, traja od 30 do 60 minut. Rdeči polirni vosek zaradi svoje edinstvene kemijske in mehanske vloge principa polirne učinkovitosti, Acrylic Display kot akrilni okvir za obdelavo polirnih materialov po izbiri.

Največja razlika med poliranjem in brušenjem je, da poliranje ne spremeni dimenzijske natančnosti obdelovanca, temveč le odstranjuje drobne linije in madeže iz akrilnega okvirja za prikaz, akrilni zaslon izboljša površinsko obdelavo, zmanjšuje meglico, dokler ne dobi zrcalo Sijaj, akrilni zaslon Dodajte polirani vosek med obdelanimi površinami.

Funkcije akrilne opreme

1, visoka stopnja preglednosti: pleksi steklo je najbolj odličen polimerni prozorni material, hitrost prepustnosti svetlobe 92% višja od pretoka stekla.

2, visoka mehanska trdnost: relativna molekulska masa pleksiglasa okoli 200 milijonov, je dolga veriga polimernih spojin, oblikovanje molekularne verige pa je zelo mehko, akrilno, zato je moč pleksi stekla razmeroma visoka, proti natezni in odpornost proti udarcem 7-18 krat višja od navadnega stekla.

3, lahka: gostota pleksiglasa 1,18 kg / dm3, enaka velikost materiala, njegova teža je le polovica navadnega stekla, kovinski aluminij (lahka kovina) 43%.

4, enostavna obdelava: pleksi steklo ne more samo uporabljati stružnega rezanja, vrtanja vrtanja in lahko uporablja aceton, kloroform in drugo vezavo v različne oblike opreme, akrilnega zaslona, pa tudi z brizganjem, brizganjem, iztiskanjem in drugimi metodami brizganja plastike Predelana v velikem pokrovu pilotske kabine, majhne do zobnih protez in zobozdravstvene oskrbe ter drugih izdelkov.