Dom > Razstava > Vsebine

Kako namestiti rack oblačila

Jan 17, 2017

1. namestitev kota: kota lahko nameščen na vrhu strehe ali balkon metope, kotu top 50-70 cm razdalje dejavnost, mora biti sredi dejavnosti strehe v trikotnik (45 stopinj kota) in namestitev val položaj ohraniti isti navpično črto, si lahko ogledate risbe.

Štiri, žične povezave: nabor sušilnik, obstajata dve žici, ki je koren, najprej do konca prvega vklopi žice skozi kota nosijo jeklene žice režo, in nato skozi dejavnosti konec SKP kolesa nosijo jeklene žice režo (ki se nahajajo na vrhu zgornjega) in nato do konca fiksni vrh nosijo jeklene žice reže za žice, ki je pravokotna na tla , in nato iz žice v pokrov, kartica dobra pokrov. Drugi strani jeklene žice je prek kota nosijo jeklene žice režo drugo luknjo, in nato skozi dejavnosti druge dejavnosti kolesa ob jeklene žice režo (enako spodaj), naj jekla žice je pravokotno na tla, in nato iz žice, ki v pokrov, kartice dobro pokrov. Drug način za namestitev žice je isto.

2. zračnih povezav: v vsaki glavo konca žice, obrabe lob, vozel v lob; Nato potegnite lob proti vrhu doslej iz kotu jeklene žice, v tem trenutku, tako kot dvojno žico, en konec kartice pri roki; Sprostite se v roki je jeklene žice, v kapljicah, viseči palico skozi poslovnega sistema, torej zaostritev določen na lob lukenj, vijak vijak dobro; Zadnji vtič na konci visijo palica namestitev.