Prilagojene na drobno kozmetičnih akrilne prikaz oči v senci stojalo šminka Display Stand

Trgovina na drobno kozmetičnih akrilne prikazovalni, oči v senci stati, šminka prikaz stojalo opis: trgovina na drobno kozmetičnih akrilne prikazovalni, oči v senci stati, šminka prikaz stojalo je namenjen kozmetični trgovin. Akrilna materialne prikaz stojalo omogoča izdelkov in trgovina notri več...

Podrobnosti izdelka

Prilagojene na drobno kozmetičnih akrilne zaslon, oči v senci stojalo, šminka prikaz stojalo

Opis:

Trgovina na drobno kozmetičnih akrilne prikazovalni, oči v senci stati, šminka prikaz stojalo je namenjen kozmetični trgovin. Akrilna materiala prikazati stojalo omogoča proizvodov in trgovino znotraj bolj lepa in privlačna, enostavno za čiščenje. Tudi to meša z stekla, kovine in lesa skupaj razpoložiti.

Specifikacija:

1. proizvod ime: Prilagojene na drobno kozmetičnih akrilne zaslon, oči v senci stojalo, šminka prikaz stojalo

2. material: Akril visoke kakovosti/PMMA.

3. velikost: meri, glede na stranke risbe in vzorci.

4. kupec Logo tiskanje: na voljo

5. barve: jasno ali po meri

6. plačilo: T/T, PayPal itd.

7. izdelava čas: glede na količino, kot običajno 4-8 tednov za razsuti tovor red

8. OEM, ODM, Design, ki podpira

9. primerno: posebej uporablja v trgovini ličila in kozmetične trgovina. To bo dobra izbira v predalnik za spalnico in kopalnico.


Dobrodošli za nakup prilagojene na drobno kozmetičnih akrilne prikaz oči v senci stojalo šminka prikaz stojalo z našim podjetjem. ZHELF je eden od vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev iz Kitajske. Vam ponujamo izdelke visoke kakovosti in nizkih cen z najnovejši design.

Povpraševanje