Dom > o nas

Zhelf Manufacturing Co. Ltd (Zhelf) je eden od strokovne prostorske proizvajalci trgovina zaslonov. Z več kot desetletje dolgo izkušnje dela z vodilnimi mednarodnih blagovnih znamk na svetovni ravni, smo se posvetimo ponuditi celovite rešitve za naše customersand #39; potrebe in razvoj novih proizvodov, ki izpolnjujejo izziv maloprodajni trg
Akrilna zaslon, prikazati števce, prikaže stojala, prikaz vitrine, za prikaz tabele andamp; ogledala, gondola police andamp; polica dodatki, prikaz kljuke in nakupovalni voziček andamp; vozički itd.
Vse ta izpis, ki se lahko uporabljajo na oblačila/oblačila trgovina, čevlji shop trgovina, kiosk trgovina, katere koli vrste, trgovina na drobno, boutique, trgovina, supermarket itd.
SGS, z ISO9000, in lahko sprejme tudi 3rd stranka pregled
Auto rezanje, CNC stružnica, sušiti Punch stroj, laserski stroj za rezanje, Auto ROBNA LEPILKA, cevi in list upogibni stroj, vrtalni stroj več osjo, Mig in Tig varjenja, točkovno varjenje, ograjo zvara stroj, itd.
95 % proizvodov bo izvažajo po vsem svetu, še posebej Avstralija, UK, ZDA, Francija. In vsako stranko bi visoko ocenjeno na naših izdelkov in storitev, in tudi želite ponoviti nalog z nami.
Naši izdelki so 100 % strank, ki, tako da vsako naročilo proizvajali vsako podrobnost potrditvi s strankami. Po porodu, bomo tudi sledenje blaga za stranke in dobili takojšnje povratne informacije od njih o svojih izdelkov.