Dom > O nas

Zhelf Manufacturing Co. Ltd (Zhelf) je eden od profesionalnih proizvajalcev prodajnih prodajaln. Z več kot desetletnimi dolgoletnimi izkušnjami pri delu z vodilnimi svetovnimi blagovnimi znamkami po vsem svetu se posvečamo ponudbi celovitih rešitev za potrebe naših kupcev in razvoju novih izdelkov, s katerimi bomo kos izzivu maloprodajnega trga
Akrilni zasloni, prikazovalniki, prikazovalniki, vitrine, razstavne mize in ogledala, police za gondole in dodatki za police, kavlji za prikazovanje, nakupovalni vozički in vozički itd.
Vsi ti izdelki za razstavljanje se lahko uporabljajo v trgovini z oblačili / oblačili, v trgovini s čevlji, v kioskih, v vseh vrstah prodajaln, butičnih prodajalnah, supermarketih itd.
SGS, ISO9000 in prav tako lahko sprejme pregled tretje osebe
Samodejno rezanje, CNC usmerjevalnik, Turrent Punch stroj, Laserski rezalni stroj, Avtomatski robni trak, stroj za upogibanje cevi in listov, Večosni vrtalni stroj, Mig in Tig zvar, točkovno varjenje, stroj za varjenje z ograjo itd.
95% izdelkov bodo izvozili po vsem svetu, zlasti v Avstralijo, Veliko Britanijo, ZDA, Francijo. Vsaka stranka bi glede naših izdelkov in storitev dala visoko oceno in tudi želela ponoviti naročilo pri nas.
Naši izdelki so 100-odstotno narejeni po naročilu, tako da bo vsako naročilo izdelano, ko vsaka podrobnost potrdi stranke. Po dostavi bomo tudi spremljali blago za stranke in od njih dobili hitre povratne informacije o njihovih izdelkih.